Adwords: adverteren met Google

Of u nu een ZZP’er bent, een MKB’er of werkzaam bent in een grote onderneming; de mogelijkheden om advertenties te tonen bij zoekopdrachten van potentiële klanten kan voor iedereen interessant zijn. Voor een webwinkel kan dit direct extra orders opleveren; voor de meubelzaak een extra bezoeker in de showroom en voor de aannemer een offerteaanvraag of ingevuld contactformulier. De kans is groot dat u om deze reden al het advertentieprogramma van Google ontdekt heeft; Google Adwords.

Niet sterker maar slimmer dan de concurrent

Google is de grootste zoekmachine in Nederland en om deze reden willen u en al uw concurrenten advertenties graag bij de juiste doelgroep vertonen. Hoe zorgt u ervoor dat u niet teveel betaalt en zoveel mogelijk de juiste bezoeker naar uw website, showroom of webwinkel krijgt?

Een van de voordelen van bij internet adverteren is dat er enorm veel data voorhanden is. Veel bedrijven maken te weinig gebruik van deze data en betalen daarom veelal teveel voor het verkeerde bezoekverkeer. En ontvangen ze wel het juiste zoekverkeer dan weten ze er niet altijd goed mee om te gaan.

De bemanning van Bereijk kent alle ins -en outs van Google Adwords. Wij kunnen u op weg helpen in het land van zoekmachine adverteren. Wij kunnen u de juiste route adviseren of,  indien u dat wenst, uw Adwords-schip besturen. Zo kunt u zich bezig houden met dat waar u goed in bent en weet u dat u geen geld verspild. Alles is te bespreken, neemt u eens vrijblijvend contact met ons op!

Welke loods wilt u aan boord?