Hoger in Google

U wilt hoger in Google met uw website? Veel SEO bedrijven beloven u dat u hoger in Google komt maar daar heeft niemand direct de hand in. Er zijn wel factoren die bepalen of een website hoger kan positioneren. Veel van die factoren zijn bekend en heel veel zijn door Google geheim gehouden. Hieronder enkele punten om u een idee te geven hoe wij te werk gaan:

hoger in google

  1. Een SEO-check op uw website
  2. Zoekwoordonderzoek; met welke woorden wilt u gevonden worden?
  3. Advies en het bepalen van de juiste koers
  4. Herinrichten van uw website
  5. Bijsturen en verder optimaliseren adv nieuwe gegevens

Hoger in Google begint bij uw website

Nog heel veel marketingbureau’s houden vast aan het creĆ«ren van linkjes naar uw website (backlinken genaamd). Dit is een onnatuurlijke manier om uw website “populair” te laten lijken. Steeds meer straft Google dit af en al verschillende bedrijven hebben meegemaakt dat ze met zoekwoorden sterk zijn gedaald in Google. Uw website moet relevant zijn voor de bezoeker en technisch goed in elkaar steken. Op die manier spreekt u uw bezoekers aan, zijn ze bereid om backlinks te sturen naar uw website en uw content te delen. Samengevat is dit de manier om hoger te komen in Google.

Wij kunnen uren praten over SEO

Wij kunnen echt uren praten over hoe zoekmachine optimalisatie werkt; dat is ons vak en dat doen wij met plezier. Wij adviseren graag, kunnen u het werk uit handen nemen en zijn bereid om net dat beetje extra te doen zodat u extra vindbaar wordt. Neem contact met ons. Samen kunnen we overleggen wat de juiste aanpak is.